Romy Ouwerkerk

Romy Ouwerkerk

Romy is al vanaf jongs af aan fanatiek bezig met muziek. Zo speelde ze als 11 jarige in de musicals ‘Cats’ en ‘We are in the Army now’. Na deze ervaring is ze gestart bij het MBO ROC Muziek waar ze veel ervaring heeft opgedaan in diverse bands en muzikale projecten en wedstrijden (Zing jezelf een TMF Award 2007). In 2010 studeerde ze hier af. In 2015 is ze afgestudeerd aan het Conservatorium te Codarts, Hoofdvak zang. Hiermee beheerst ze de CVT (Complete Vocale Technique) en EVTS (Estill Voice Trainings System) Zangmethodes. Daarnaast heeft ze een Methode basis & extra van Zangexpress op zak, zodat ze dit ook weet te vertalen naar jonge kinderen.

Daarnaast heeft Romy veel ervaring opgedaan in het schrijven en performen van songs. Dit brengt ze tot uiting in haar eigen projecten: Golden Caves (NL) en Birdbones (LU).

Beluister hier haar muziek:

Golden Caves – Bring me to the water 

Birdbones – Teardrop (Massive Attack Cover)

Naast lead vocalist, is ze ook actief als sessiemuzikant en heeft ze al met meerdere bekende artiesten het podium mogen delen. Zo was Romt te zien bij Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonjé, Marcel Veenendaal en Roel van Velzen. Romy heeft ruime ervaring met het geven van zangles aan alle leeftijden. Ze houdt rekening met wat jij wilt bereiken en gaat samen met je op zoek naar wat goed bij je past. Op basis daarvan wordt de inhoud van je les bepaald.

Romy geeft op maandag  zangles bij Popchool Hoeksche Waard.