Gitaarles Oud-Beijerland

Gitaarles Oud-Beijerland

Gitaarles Oud-Beijerland kan bij Popschool Hoeksche Waard al vanaf 6 jaar. Erwin Gabeler en Willem De Booij geven gitaarles op akoestische en elektrische gitaar. Of je nu houdt van pop, rock, blues, jazz of klassieke muziek, alles is mogelijk.

Naast het leren noten lezen kun je ook gitaar leren spelen door gebruik te maken van tabulatuur ook wel afgekort als TAB. Deze manier van noteren geeft door middel van cijfers weer welk vakje en welke snaar op de gitaar op welk moment ingedrukt moet worden. Op deze manier is gitaar leren spelen een stuk eenvoudiger. Tijdens de eerste lessen leer je al een leuk liedje spelen. Samen met jou kiest Erwin of Willem  de nummers uit die gebruikt worden in de lessen. Dat kunnen nummers zijn uit de top 40, rockclassics of muziek van populaire gitaristen. Je krijgt oefeningen om de technieken onder de knie te krijgen, zoals aanslag, tokkels e.d. Je leert ook je favoriete songs begeleiden met akkoorden en bijbehorende slagjes.

Om het oefenen leuker te maken, wordt als hulpmiddel gebruik gemaakt van meespeel cd’s en computerprogramma’s. Thuis kun je dan aan de slag met de oefeningen en de bladmuziek die je mee krijgt. Gitaarles Oud-Beijerland is er ook voor gevorderde gitaristen. Voor deze groep bieden Erwin en Willem aangepaste lessen waarin je de techniek kan verbeteren en je vragen kan voorleggen. Zo maak je samen met hen je les op maat. Gitaar leren spelen is vooral erg leuk. Plezier in het leren staat dan ook voorop.