Danou PosselDJ-ing is veel meer dan een beetje simpel ‘plaatjes draaien’. Bij de Popschool hebben we onze eigen ‘mad scientist’ Danou, voor wie geen enkele draaitafel of DJ-controller nog geheimen heeft.
Danou studeerde in 2013 af van Codarts en timmert sinds die tijd aan de weg als DJ en producer. Hij is de man die je alles leert over het draaien van- en maken van elektronische muziek. De vetste beats en hipste grooves: Danou leert je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Danou is een officieel Ableton-endorser en hij is dan ook de man die je alles kan laten zien over het gebruik van Ableton live en Ableton Push. Daarnaast DJ-en we op de Popschool met een Pioneer controller en Recordbox software – de industrie-standaard op het gebied van DJ-ing. Alles wat je bij de Popschool doet kun je dus mee naar huis of op het podium nemen. Leerlingen DJ-ing en Productie krijgen daarnaast een gratis Ableton Live Intro licentie, zodat je ook thuis in dezelfde software kunt werken als op de Popschool.

Danou geeft bij de Popschool Hoeksche Waard les op dinsdag.

Wil je weten wat Danou onder andere doet? Kijk dan op zijn eigen website www.danoupossel.nl of check de onderstaande DJ-set die hij in 2022 bij Open Source Radio deed/