Bandcoaching Oud-Beijerland

Bandcoaching Oud-Beijerland

Bandcoaching

Speel je in een band en willen jullie advies om verder te komen in de muziek? Wil je in een band spelen maar kun je niet de juiste mensen vinden?
Geef je dan op voor ons nieuwe Bandcoaching project. In tien lessen van een uur helpen we je band naar een hoger niveau óf helpen we je met je eerste stappen als muzikant in een band. Tijdens de lessen krijgen jullie als band les van verschillende docenten. Iedere les zal een van onze docenten een ander aspect van het spelen in een band onder de loep nemen: timing, instrumentatie, beleving, overtuiging en zelfs podiumpresentatie. We zetten het allemaal op scherp. De reeks met lessen sluiten we natuurlijk af met een optreden op een van onze Popschool on Stage dagen.

Het Bandcoaching project is toegankelijk voor alle bands en muzikanten uit de regio, maar voor we aan de slag gaan willen we wel graag eerst even zien wat je kunt. Op die manier kunnen we met de band bespreken waar we de nadruk op gaan leggen tijdens de lessen. En als je jezelf opgeeft voor een band die we op de school samenstellen, dan zorgen we ervoor dat iedereen in de band ongeveer hetzelfde niveau heeft, en dat alle neuzen dezelfde muzikale kant op staan. Daarnaast verwachten we wel dat je serieus thuis met het uitwerken van je partijen aan de slag gaat. Anders dan bij privéles zijn er in een bandcoaching-traject minimaal drie andere muzikanten van je afhankelijk. Leerlingen die al les bij de Popschool hebben kunnen natuurlijk ook de muziek en de partijen van het bandcoaching-traject in de lessen verwerken.

Voor het bandcoaching traject hebben we een apart tarief omdat het hier natuurlijk gaat om een groepsles. Voor 10 lessen van een uur (inclusief opbouwen – op de popschool zijn versterkers en een drumstel aanwezig) hanteren we een tarief van 150 euro exclusief BTW. Leerlingen onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van de BTW. Ben je ouder, dan kost het bandcoach-traject € 181,50. Het lesgeld van de bandcoaching lessen mag in twee gelijke termijnen worden betaald.

Wil je meer informatie over onze bandcoaching? Neem dan vooral contact met ons op via ons contactformulier, of pak de telefoon er bij. We zitten altijd voor je klaar.