Dillan Sondervan


Producer Dillan Sondervan studeerde af aan de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) in de richting compositie/muziekproductie, met focus op muziekproductie.
Hij werkte o.a. samen met L’Asset (Tessa Lamers, die ook zangles geeft op de popschool), Tim Thornton (Fink) en Susann. Met zijn live act LowaddictsSoundsystem, is hij geselecteerd voor de Popronde 2020 en heeft hij o.a. gespeeld bij 3FM, Bevrijdingspop Haarlem, Patronaat Haarlem en Paradiso.

De lessen van Dillan staan geheel in het teken van jou. Of je nu al een en ander van produceren weet en je skills en kennis wil vergroten, je eerste productie wil maken,
of dat je op zoek bent naar je eigen sound en dieper op het technische aspect in wilt gaan, of, dat je het gewoon leuk vindt om met geluid te experimenteren en te spelen, het kan allemaal!

Dus, wil jij leren produceren, spelen, experimenteren met sound, werken met samples, loops leren maken, tracks bouwen, arrangeren en leren omgaan met dynamiek, structuur, geheel afgestemd op jouw tempo en wensen? Boek dan snel bij Dillan een proefles!

Er wordt gewerkt vanuit het programma Ableton, waarvoor via de Popschool gratis licenties beschikbaar zijn gesteld, zodat je thuis ook meteen met produceren aan de slag kunt! Maar ook voor het gebruik van andere DAWs zoals bijv. Logic of ProTools, kun je bij Dillan terecht.

Dillan geeft op dinsdag muziekproductie/DJ les.

Check hieronder twee video’s waarin Dillan laat horen wat hij in huis heeft.